Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Samandıra’da bahar havasında antrenman
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Fenerbahçe, Fortis Türkiye Kupası D Grubu'nda, 18 Ocak Pazar günü Eskişehirspor'la Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapacağı maçın hazırlıklarını, bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Samandıra Kamp Merkezi'nde sabah saatlerindeki antrenman, bahar aylarını anımsatan açık, güneşli ve ılık bir havada gerçekleşti.
Teknik Direktör Luis Aragones yönetimindeki antrenman saat 10.30'da başladı ve yaklaşık 1 saat sürdü. Üst sahada gerçekleşen antrenmanda, ısınma hareketlerinden sonra takım 3 gruba ayrıldı. Gruplar aynı anda ayak tenisi, top çalma ve minyatür kale maç yaptı. Bu çalışmalar antrenman sonuna kadar dönüşümlü olarak devam etti. Antrenmanın son bölümünde Gökhan Gönül, minyatür kale maç sırasında sol ayağına aldığı darbeyle sakatlandı. Kulüp Doktoru Piyer Arzuman, Gökhan Gönül'de darbeye bağlı ağrı şikayeti bulunduğunu ve oyuncunun tedavisine başlandığını bildirdi. Fenerbahçe, yarın saat 18.00'de Samandıra'da yapacağı antrenmanla Eskişehirspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak tesislerde kampa girecek.
Öte yandan, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Sakaryaspor'dan transfer ettiği genç yetenekler Furkan Aydın ve Onur Karakabak Samandıra Kamp Merkezi'ne gelerek teknik kadro ve oyuncularla tanıştı. Onur Karakabak ve Furkan Aydın, Samandıra Kamp Merkezi'ni gezip tesisler hakkında bilgi de edindi.
Referans URL