Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Daum'dan G.Saray'a övgüler
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Alıntı:Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ve Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Christoph Daum, 'Gelecek Galatasaray'ın' dedi ve sarı kırmızılı takıma övgüler yağdırdı.

Almanya Birinci Ligi Bundesliga ekiplerinden Köln’ün başında olan Alman teknik direktör önce düzenlediği basın toplantısında sonra da LİG TV’de yayınlanan Günün Konuğu programında yaptığı açıklamalarda Türkiye’yi öven sözler sarf etti.

Christoph Daum’un sözlerinden bazı ana başlıklar şöyle:

Galatasaray’ın kadrosunda çok genç ve yetenekli isimler var. Gelecek vadeden bir kadro. Bu oluşumu başlatan Adnan Polat ve Adnan Sezgin’i cesaretlerinden dolayı tebrik etmeliyiz. Gelecek Galatasaray’ın.

Ümit Özat yakında aramızda olacak. Kişiliği çok ileri derecede olan bir insan ve onun aramıza dönmesinden dolayı çok mutlu olacağız. Bir Türk, bir Bundesliga takımında kaptanlık yapıyor. Bu çok önemli bir olay.

Nihat Kahveci, Türkiye’de olduğum süre boyunca beni hem oyunculuğu hem de karakteri açısından en çok etkileyen oyuncu olmuştur.

Arda Turan çok iyi bir oyuncu ama halen gelişmeye ihtiyacı var. Şu an Avrupa’ya gitmeye bana göre hazır değil.

Yıldırım Demirören çok fanatik bir Beşiktaşlı. Bütün ailesi de öyle. Bu yüzden onun şampiyonluk duygusunu yaşamasını diliyorum.

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. da Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. de çok gelişmiş, büyük kulüpler. Ama ben söylentilerin oluşmasını istemiyorum. Almanya’da bir görevim var ve onun başında kalacağım. Köln takımında yapmam gereken işler henüz bitmedi.

Bana göre Avrupa’nın en iyi ligleri sırasıyla, İngiltere, İspanya, Almanya, İtalya ve Türkiye. Türkiye, Avrupa’nın en iyi 5 liginin arasında bence. Çünkü diğer ülkelerle Türkiye’deki imkânları karşılaştırırsanız Türkiye’de çok büyük işler yapıldığını göreceksiniz.

Dünya’da Türk’ün olmadığı yer yok gibi. Beni nerede görseler gelip boynuma sarılıyorlar ve bu beni çok mutlu ediyor. Babamı kaybettiğimde bir sürü başsağlığı mesajı aldım Türklerden. Hepsine cevap veremedim ama çok teşekkür ediyorum.

Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne tam üye olmasını sonuna kadar savunan insanlardan biriyim. Türkiye’de ne kadar büyük krizler yaşandı ama bu ülke bunun üstesinden her zaman gelmeyi başardı. Şu anda Dünya’da yaşanan krizden de Türkiye’nin zararlı çıkacağına inanmıyorum.

Türkiye benim ikinci vatanım. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum.

Öte yandan LİG TV’de yayınlanan Günün Konuğu programında Christoph Daum, İstiklal Marşımızdan da bir kıtayı ayağa kalkarak okudu.
Referans URL