Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Skibbe mağlubiyet için ne dedi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Skibbe, Leverkusen maçındaki amaçlarının genç oyuncuların güçlü bir takıma karşı nasıl oynadıklarını görmek olduğunu söyledi.

[Resim: 24322.jpg]

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Teknik Direktörü Michael Skibbe, Bayer 04 Leverkusen maçındaki asıl amaçlarının, genç oyuncuların güçlü bir takıma karşı nasıl oynadıklarını görmek olduğunu söyledi.

Michael Skibbe, maçın ardından yaptığı açıklamada, eski takımına karşı iyi bir skor elde etmek istediğini, ancak bunda başarılı olamadıklarını bildirdi. Maç boyunca yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini ifade eden Skibbe, ''Bu maçtaki asıl amacımız, genç oyuncularımızın güçlü bir takıma karşı nasıl oynadıklarını görmekti. Genç oyuncularımız etkili oynadı ama kimilerinde deneyim eksikti. Ama genel olarak baktığımızda ben takımımdan memnunum'' dedi.

Skibbe, eski takımı Bayer 04 Leverkusen'in halen güçlü bir takım olduğunu belirterek, Bayer 04 Leverkusen'in Bundesliga'da başarılı olacağına inandığını kaydetti.
Referans URL