Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Adnan Polat neden Sivas'ta?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sivasspor - Denizlispor maçını tribünden izleyen Adnan Polat, 'Neden Sivas'a geldiniz' sorusuna şöyle yanıt verdi.

[Resim: 20358.jpg]

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Başkanı Adnan Polat, askerliği Sivas'a çıkan oğlu Kerim Polat ile birlikte Sivas'a geldi. Polat oğlunu teslim etmeden önce Sivasspor-Denizlispor karşılaşmasını tribünden izledi.

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Başkanı Adnan Polat, vatani görevini yapmak üzere Sivas'a gelen oğlu Kerim Polat'ı yalnız bırakmadı. Oğlu ve bazı yakınlarıyla birlikte THY'ye ait uçakla Sivas Havaalanı'na gelen Polat, bir süre hava alanında dinlendi. Polat, daha sonra oğluyla birlikte havaalanından ayrıldı. Bir müddet kenti gezen Adnan Polat, daha sonra Sivasspor-Denizlispor arasında oynanan Fortis Türkiye Kupası karşılaşmasını 4 Eylül Stadı'nda izledi.

Karşılaşma arasında Polat, oğlunun askerliği için geldiğini belirterek, "Söylenecek bir şey yok. Neticede kısmetine Sivas Temeltepe çıktı. Ben de babası olarak yanında geldim. Öğleden sonra birliğine teslim edeceğim" dedi. Sivasspor yöneticileri, Adnan Polat için stada katmer ve tulum peyniri getirerek ikram etti. Polat, Sivas Valisi Veysal Dalmaz, Belediye Başkanı Sami Aydın ve Sivasspor yöneticileriyle sohbet etti. Çevredekilerin, kente neden geldiğini sorması üzerine ise Polat, "Mehmet Yıldız'ı götürmeye geldim" yanıtını verdi.

Karşılaşma sonrası Adnan Polat, oğlu Kerim'i 5'inci Piyade Er Eğitim Tugayı'na götürerek birliğine teslim etti.
Referans URL