Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Lıncoln kampa katıLdı..
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: lincoln3.jpg]

Antalya'da kampa akşam saatlerinde katılan yıldızımız Cassio Lincoln akşam yapılan idmana katılmadı.



Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Futbol Takımımız, sezon devre arası hazırlık çalışmalarını sürdürmek üzere kamp yapmak için gittiği Antalya'da günün ikinci çalışmasını bu akşam yaptı. Mardan Spor Kompleksi'nde basına ve taraftara kapalı gerçekleştirilen antrenman, ısınma-açma germe egzersizleriyle başladı ve ısınma koşusu ile devam etti. Yaklaşık bir buçuk saat süren idmanda teknik çalışmalar ile şut çalışması yapıldı.

Fortis Türkiye Kupası maçında ilk 11'de görev alan oyuncular ise otelde kalarak sahilde düz koşu yaptılar. Oyuncular koşunun ardından Concorde De Luxe Resort Otel'in sahasında ayak tenisi oynayarak çalışmayı tamamladılar. Kampa akşam saatlerinde katılan Cassio Lincoln ise bu çalışmalara katılmadı.

Galatasarayımız, yarın saat 10:30'da Mardan Spor Kompleksi'nde basına ve taraftarımıza açık bir çalışma gerçekleştirecek. Günün ikinci çalışması ise Mardan Spor Kompleksi'nde basına ve taraftara kapalı olarak saat 17:00'de yapılacak.
Kaynak: DHA
Referans URL