Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yönetim 3 isim gönderecek
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Alıntı:Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Yönetim'i Fenerbahçe'den gidecek 3 futbolcuyu açıkladı. İşte Teknik direktör Aragones'in ben istemiyorum dediği 3 futbolcu...

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aragones'in Alex ile ilgili sözleri tartışma yaratırken, Brezilyalı yıldız futbolcu takımdaki geleceğinin henüz belli olmadığını, ancak Türkiye'de ailece mutlu olduklarını söyledi.

Kendisine ait internet sitesinde açıklamada bulunan Alex, 2004 yılında ilk kez geldiğinde Türkiye ile ilgili hiçbir bilgisinin olmadığını belirtirken, ''Geldim, tanıdım, beğendim ve sevdim. Şu anda, hala devam edip etmeyeceğimi bilmiyorum, ama ben ve ailem, burada insanların bize gösterdikleri ilgiden dolayı çok mutluyuz'' ifadelerini kullandı.

Alex, takım olarak, hedeflerini gerçekleştirebilmek için 2009 yılına hızlı girdiklerini kaydederek, ''Sezona kötü başlamış, sonrasında ise toparlamış ve eksiklerimizi telafi etmiştik. İkinci yarıda böyle bir lüksümüz yok. O nedenle, iyi başlamalıyız ve son haftalardaki çıkışımızı sürdürmeye devam etmeliyiz'' şeklinde görüş belirtti.

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. yönetiminin hafta sonu İstanbul'a gelecek olan Alex'in menaceri Juan Figger'i beklediği ve çok büyük bir olasılıkla bu futbolcunun sözleşmesini uzatacağı belirtildi.

Ara transfere Gökhan Emreciksin ve Abdülkadir gibi genç yıldız adaylarını renklerine bağlayarak hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe'de takımdan ayrılacak isimler de belli oldu.

Sarı lacivertli yönetim, Teknik Direktör Luis Aragones'in verdiği rapor doğrultusuna Tümer Metin, Claudio Maldonado ve Yasin Çakmak ile yolları ayırma kararı aldı.

Tümer'in Yunanistan'ın Larissa takımı ile yeniden anlaştığı öğrenilirken, tecrübeli futbolcuya bonservis bedeli ödenmeyeceği ortaya çıktı.

Yasin'i yurt içinde yapılacak transferlerde takasta kullanmayı planlayan Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. yönetiminin, Maldonado'ya da bonservisini vererek yolları ayırmayı kararlaştırdığı öğrenildi.
Referans URL