Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Galatasaray'a 5 dakika yetti
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Fortis Türkiye Kupası B Grubu'nda Altay deplasmanına konuk olan Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ilk devreyi 1-0'lık mağlubiyetle kapatmasına rağmen, son beş dakikada bulduğu iki golle galip gelmeyi başardı. Yaser Yıldız ve Milan Baros golleriye Galatasaray'a galibiyeti getirdi.


[Resim: 40931.jpg]


Fortis Türkiye Kupası 3. Grubu'nda Galatasaray, Altay deplasmanına konuk oldu.

İzmir temsilcisi Altay, grupta daha önce oynadığı karşılaşmada Kaysersipor deplasmanında 1-1 berabere kalmıştı.

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ise gruptaki ilk maçında Ankaraspor deplasmanında aynı skoru almıştı. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. yönetimi ve teknik heyeti bu maça hazırlık maçı gözüyle baktkıklarını belirtmiş ve sahaya yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkacaklarını açıklamışlardı.

Sarı-kırmızılı ekip Alsancak Stadı'na Aykut, Sabri, Servet, Meira, Hakan, Barış, Mehmet Topal, Ayhan, Arda, Baros ve Ümit Karan 11'iyle çıktı

Galatasaray'ın Altay kalesini sıkça yokladığı 21. dakikada siyah-beyazlı ekip golü buldu. Sağ kanat oyuncusu Yasin Avcı'nın ortasında, Şehmuz Özer'in şık volesinde Altay 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Her iki ekip de ikinci yarıda da etkili oyununu sürdürdü. Maç boyunca etkili olamayan Ümit Karan 71. dakikada oyundan alınarak yerine Yaser Yıldız girdi. Maçın kaderi bu değişiklikle döndü.

86. dakikada Ayhan'ın ortasında genç Yaser çok iyi bir zamanlamayla yükseldi ve topu kafayla kalecinin uzanamayacağı alana gönderdi. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. bu golle 1-1'lik beraberliği yakaladı.

89. dakikada Galatasaray'a galibiyeti getiren golü Baros attı. Çek yıldız Arda'dan aldığı uzun pasta kaleci Gökhan'ı geçerek önünü boşalttı. Baros'un dar açıdan yaptığı dengesiz vuruşa rağmen, top üst direğe çarparak içeri gitti ve sarı-kırmızılılar 2-1 öne geçti.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. son beş dakikada attığı iki golle Altay karşısında galip geldi.
heLaL Galatarasaryıma .. maçı izLedim keyifLiydi.. aLtay fena takım değiL bence yeri süper Lig. süper Ligteki çoğu takımdan güzeL oynuyor.!
Gerçekten çok güzel oynadılar..Bende 90 dakika canlı izledim ve Galatasaray'ın baskısından keyif aldım..Haklı bir galibiyet aldık..
ben maca bakmadim ama yaziyi okuyunca bakmisim gibi oldum. bakiyorum son 5 dk. golleri atmislar nasil keyifli bir mac olyuor anlamadim. SIKINTILI bir macti demekki.
Maçı izlersen keyif alırsın zaten..Ben bu maç için Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. açısından bakmadım,genel olarak keyif aldığımı dile getirdim zaten..
Referans URL