Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Podolski: “Totti ile oynamak istiyorum”
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Bayern’de mutsuz olan Alman forvet, Roma’nın kaptanı ile birlikte oynamak istediğini söyleyerek transfer için rota çizdi.


[Resim: 35513.jpg]


Polonya doğumlu oyuncu için birçok kulübün ismi geçiyor. Mutsuz olan Podolski, Bayern’de Luca Toni, Klose ve Ribery’nin arkasında kalıp yedek kulübesinde oturmak zorunda kalıyor. Il Giornale’ye konuşan milli futbolcu, transferi hakkında şunları soyledi:

“Roma’nın benimle ilgilendiğini duydum, ancak henüz kimse benimle temasa geçmedi. Totti harika bir oyuncu ve sakatlıktan dönüp Dünya Kupası’nda gösterdiği direnç inanılmazdı. Orada olmak için her şeyi yaptı ve bunu başardı. Onunla yan yana oynamak hiç de fena olmaz”

“İtalya macerası ilginç olabilir. Toni, bana hep orada iyi işler yapabileceğimi söyledi, kendimi daha da geliştirebilirim. Roma’nın Totti ve De Rossi gibi harika oyuncuları var ve Şampiyonlar Ligi’nde oynuyorlar”

İtalya’dan gelen son haberlere göre Roma, Podolski’nin durumunu yakından takip ediyor. Ancak Alman oyuncu için Manchester City, Hamburg ve Tottenham gibi takımlarla mücadele etmeleri gerekebilir.
İnşallah gider Romaya.
Referans URL