Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Luga'NO!'
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 7_238379_lugano3110_414_232.jpg]
İngiltere´den Arsenal, Aston Villa, Everton, İtalya´dan Juventus, Napoli´nin istediği Uruguaylı oyuncu, eşine de danışarak devlere ‘HAYIR´ dedi, Fenerbahçe´de kalmaya karar verdi.
Sürekli izleniyor
Özellikle geçen sezon Şampiyonlar Ligi maçlarında ortaya koyduğu müthiş performansla Avrupa’nın dev ekipleri tarafından yakın takibe alınan Diego Lugano’dan Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. taraftarını mutlu edecek karar. Sarı-Lacivertliler’in savaşçı özelliği nedeniyle çok sevdiği Uruguaylı futbolcunun, başta İtalya’nın Juventus, Torino, İngiltere’nin Arsenal, Everton ve Aston Villa ekipleri olmak üzere birçok takımdan teklif aldığı ancak bunlara sıcak bakmadığı belirlendi.

Eşinin etkisi çok
Sezon sonunda sözleşmesi biteceği için taraftarların kalıp kalmayacağını en çok merak ettiği isimlerden biri olan Lugano’nun, Fenerbahçe’de devam etmeye çok sıcak baktığı öğrenildi. Başarılı savunma oyuncusunun bu kararı almasındaki en büyük etkenlerden birinin, İstanbul’da yaşamaktan çok mutlu olan eşi Carina olduğu ifade edildi. Premier Lig ile Serie A takımlarından çok astronomik bir teklif gelmediği takdirde Lugano’nun kulubünde kalacağı kaydedildi.

Türkiye’de büyüyecek
Lugano geçtiğimiz günlerde 3. kez baba olmuş, yeni doğan kızına Bianca adını vermişti. Bir oğlu da İstanbul’da okuyan Lugano’nun eşi Carina’nın, burada yaşamaktan çok mutlu olduğu, yeni doğan ve Türk vatandaşlığı hakkını elde eden kızı Bianca’yı Türkiye’de büyütmekten yana olduğu belirlendi. Lugano sık sık, Fenerbahçe’de oynamaktan dolayı çok mutlu olduğunu ve sözleşmesini uzatmaktan yana olduğunu açıklamıştı.
tabi canim, arsenal isticek lugano gitmicek, zuhhahah
Gerçekten yalan haberin de böylesi görülmediBig Grin
Bencede yalan bir haber doğruysa bekleyip göreceğiz
Lugano Fenerden hiç biryere gitmez...
Arkadaşlar farkındaysanız eşi istememiş.Eşi istemediyse napabilir zorlamı götürecek yada bunun için karısından mı ayrılacak.
Referans URL