Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Dede kucak açtı!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 7_238382_aragon_idman0601_414_232.jpg]
Futbolcularıyla bir toplantı yapan Aragones, onlara sonsuz güven duyduğunu dile getirdi. Tecrübeli hoca, “Kimsenin ayrılmasını istemem. Sizinle 2 kupayı da kazanacağız” dedi.
‘Başkana ilettim’
Geldiği günden bu yana katı disiplin anlayışıyla dikkat çeken Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Teknik Direktörü Luis Aragones, bu kez oyuncularını kucakladı. Futbolcularıyla bir toplantı gerçekleştiren tecrübeli teknik adam, babacan bir tavırla yaptığı konuşmada, “Hepinize güveniyorum ve hiçbirinizin gitmesini istemiyorum. Aramıza yeni arkadaşlar katılabilir. Bunları Başkan Aziz Yıldırım’la konuştum ve herkesin kalmasını istedim. Yine de belki aramızdan ayrılacaklar olabilir. Bilginiz olsun” diyerek güvence verdi.

‘Sizler de inanın’
Sezon başından bu yana herkesin antrenmanlarda çok iyi çalıştığını vurgulayan Aragones, bu arzu ve isteğin ikinci yarıda da sürdürülmesini istedi. 10 gün içinde çok önemli 3 kupa maçına çıkacaklarını hatırlatan Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Teknik Direktörü, “Sizlerden isteğim, bu karşılaşmalara gerektiği şekilde konsantre olmanız. Avrupa’dan elendikten sonra önümüzde iki hedef kaldı; Süper Lig ve kupa şampiyonluğu. Ben, iki kupayı da kazanacağımıza inanıyorum. Sizlerin de inanmasını ve buna göre davranmasını istiyorum” diye konuştu.

[Resim: 9_238383_aragon_hareket0601_414.jpg]

Hareket şu!
Bir süre önce idmanda Roberto Carlos ile top cambazlığı yarışına giren Aragones, şovunu dün de sürdürdü. Oyuncuları çalışırken yerdeki topu, ayağının arkasına sıkıştıran Dede, daha sonra bir hareketle meşin yuvarlağı başından aşırıp, önüne düşürdü. Topu yere düşmeden yakalayıp, sektirmeye başlayan tecrübeli hocanın bu hareketlerini Sarı-Lacivertli oyuncular şaşkınlık ve beğeniyle izledi.
Referans URL