Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Çelebi'den kredi projesi!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Yönetim Kurulu Üyesi Işın Çelebi, inşaatı devam eden Seyrantepe Stat Projesi'nin bitiminden sonra sarı-kırmızılı taraftarlara banka kredisiyle kombine bilet satmak için görüşmelere başladıklarını söyledi.

İzmir Gücü Spor Vakfı'nın Kordon Otel'de düzenlediği toplantıya katılan Çelebi, "52 bin seyirci kapasiteli stadın tamamlanmasıyla, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. 50 milyon Euro gelire kavuşabilecek. Burada en önemli konu VIP tribün ve kombine koltuk satabilmek. Kombinelerin fiyatı elbette bulunduğu tribüne göre değişkenlik gösterecek. Ancak taraftarlarımızın bu hizmetten faydalanabilmesi için çeşitli bankalarla kombine kart kredisi üzerinde konuşuyoruz" dedi.

Çelebi benzer bir projenin İzmir'de yapılması halinde, İzmir kulüplerinin de çağ atlayacağını belirterek, "Günümüzde stadyum, kulüp ekonomisinin en önemli faktörü. Bu konuda Fenerbahçe, bazı eksiklikler de olsa ülkemizdeki en güzel örnek" diye konuştu.

05.01.2009
Kaynak : DHA
Referans URL