Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: "Borcum var"
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos'tan samimi açıklamalar...

[Resim: 119006.jpg]

Brezilyalı yıldız, “Bu camia bana inandı, güvendi. Bu güveni boşa çıkarmam. Başkan Aziz Yıldırım ve taraftara bir borcum var. O da şampiyonluk” dedi

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi sol beki. Savunmanın solunda oynayan bütün futbolcular için idol. Dünyanın neresine giderseniz gidin yeni bir sol ayaklı yetenek ortaya çıktığı zaman “Roberto Carlos’tan daha iyi” veya “Roberto Carlos gibi” diye onunla kıyaslanıyor.

Çok az futbolcuya nasip olacak bir kariyere sahip. Brezilya’da 2 lig, 3 Sao Paulo; Real Madrid’de 4 lig, 3 Süper Kupa, 3 Şampiyonlar Ligi, 1 Süper Kupa, 2 Kıtalararası Kupa, Brezilya Milli Takımı ile 2 Copa America, 1 Dünya Kupası ve bir de Konfederasyon Kupası şampiyonluğu yaşadı. Ama bu Roberto Carlos’un ikinci sezonunu geçirdiği Fenerbahçe’de sadece bir tek başarısı var.

BAŞARIYA ACIKTI

Carlos’un yüzü Fenerbahçe’de sadece 2007’deki Süper Kupa’da güldü. Fenerbahçe’de geçen yıl kaçan şampiyonluk ve bu sezon Şampiyonlar Ligi’ndeki kötü performans Roberto Carlos’u yeniden başarıya acıktırdı. Akşam gazetesinin haberine göre; yaşı 36’yı bulmasına karşın şampiyonluk için yanıp tutuşuyor. Ancak bir sorun var. Yıldız futbolcunun sezon sonunda Fenerbahçe’deki sözleşmesi sona eriyor. Ancak Roberto Carlos, şampiyonluk yaşamadan Fenerbahçe’den ayrılmaya hiç niyeti olmadığını söyledi.

Yıldız futbolcu, “Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. bana çok şey verdi. Kendimi bu camiaya karşı borçlu hissediyorum. Bana inanan, güvenen insanların güvenini boşa çıkartamam. Şampiyonluk yaşamadan bu takımdan gitmem. Başkan Aziz Yıldırım ve her zaman beni destekleyen taraftara karşı kendimi borçlu hissediyorum. Bu borcu mutlaka ödeyeceğim” dedi.

40 YAŞINA KADAR

Roberto Carlos, kendisi için sözleşme süresinin önemli olmadığını belirterek, “Her şeyden önce Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. gelir. Bu yüzden şu anda transferi aklımın ucundan bile geçirmiyorum. Önce şampiyon olalım, Fenerbahçe’ye olan borcumu ödeyeyim, zamanı gelince Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. yönetimi ile oturur konuşuruz. Zaten kendimi

40 yaşına kadar futbol oynayacak kadar iyi hissediyorum” diye konuştu.

Başkana söz verdiler

Sarı-Lacivertliler, yeni sezon öncesi kendilerine moral veren başkana, “Başarılı olmak için hiçbir

eksiğimiz yok. Size hem Türkiye Kupası’nı hem de lig şampiyonluğunu hediye edeceğiz” dediler

Uzun süredir Fenerbahçeli futbolcularla bir araya gelmeyen Başkan Aziz Yıldırım, bu geleneği dün bozdu. Yıldırım, Sarı-Lacivertli bazı futbolcularla öğle yemeğinde bir araya gelip yeni sezon öncesi moral verdi. Kanyon Hakkasan Restaurant’taki yemeğe Ali Koç, Aragones, Menajer Volkan Ballı, Alex, Josico, Selçuk, Güiza, Gökhan Gönül, Volkan Demirel ve Uğur Boral katıldı. “İlk yarıda çok hata yaptınız” diyen Başkan Aziz Yıldırım, teknik heyet ve futbolcularla ilk yarının değerlendirmesini yapıp, kendisinden bir isteklerinin olup olmadığını sordu.

NEREDE KALMIŞTIK

Futbolcular ise “Başarılı olmak için hiçbir eksiğimiz yok başkan” karşılığını verdi. Sarı-Lacivertliler, Başkan Aziz Yıldırım’a “Tek eksiğimiz var o da her zamankinden daha çok çalışmak. Son 10 haftada uyum sürecini aştık ve istikrar yakaladık. Bu istikrarın devam etmesi için sadece çalışmamız yeter. Bizlerden beklentilerinizin farkındayız. Merak etmeyin. Bursa maçıyla birlikte 2009’a 2008’den kaldığımız yerden devam edeceğiz. Size sadece lig şampiyonluğu değil, Türkiye Kupası’nı da hediye edeceğiz” diye söz verdiler.

Fenerbahçe’nin yaramaz çocuğu, artık uslandığını belirtip, “Yeni yılda herkes yepyeni bir Kazım seyredecek” dedi

Fenerbahçe’de yeni yıla yeni umutlarla giren futbolculardan biri de Colin Kazım. Kültür farkı nedeniyle Türk futboluna adapte olmakta zorluk çeken genç futbolcu, ligin ikinci yarısında bütün yanlış anlamaları ortadan kaldıracağını söyledi. Teknik Direktör Aragones’le artık birbirlerini anlamaya başladıklarını anlatan Kazım, “Hocamızın benden ne istediğini biliyorum. Sisteme ne kadar önem verdiğinin farkındayım. Bütün sorunları 2008’de bıraktık. 2009’da yepyeni bir Kazım sahada olacak” dedi. İngiltere’deki futbola bakış ile Türkiye’deki futbola bakışın birbirinden farklı olduğunun altını çizen Kazım, “Uyum sorunu çektiğim bir gerçek ancak bu süreçte herkes bana elinden gelen yardımı yaptı. Artık herkesle aynı dili konuşuyoruz. Saha içinde ve saha dışında takım olarak bir uyum yakaladık” diye konuştu.
O kadar şey söylemiş ama seneye bırakırsa hiç şaşırmayın.
Referans URL