Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Emre'den hayatının imzası
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Alıntı:Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Emre Belözoğlu, bu akşam Tuğba Gürevin ile İstanbul'da evlenirken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da çiftin nikah şahitliğini yaptı.

Swissotel'de gerçekleştirilen ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kıydığı nikahta çiftin şahitliklerini, Recep Tayyip Erdoğan'ın yanısıra Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ yaptı.

Nikahın ardından Başbakan Erdoğan, evlilik cüzdanını geline verdi.

Emre'nin düğününe, Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve kimi yöneticiler, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Kulübü yöneticileri, teknik direktör Luis Aragones, sarı-lacivertli futbolcular ile spor camiasından çok sayıda davetli katıldı.

Bu arada müthiş görüntüler
[Resim: 2.jpg]

[Resim: 4.jpg]

[Resim: 6.jpg]

[Resim: 13.jpg]
Bi aralar Mailand'a gidecektim Abilerimle. Emre'yi ziyaret etmek icin... Anlayan anladi... iyiki gitmemisim Mailand'a...

Bu Konuyla ne alakasi var diceksiniz ama resimlere bakaraktan anlicaksiniz...
Referans URL