Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Emreciksin pazartesi F.Bahçe'de
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Alıntı:Fenerbahçe’nin devre arasındaki ilk transferi Gökhan Emreciksin pazartesi günü resmi sözleşme imzalayacak.

2008’in son günlerinde babası ve menajeri ile kulüp binasına gelerek prensip anlaşmasına varan Ankaragücü’nün genç yıldızı, formasına kavuşuyor.

Eski kulübü Boluspor ile Ankaragücü arasında imzalanan özel anlaşma nedeniyle transferinde ufak pürüz çıkan Gökhan, dün menajeri Metin Korkmaz ile biraraya geldi.

Korkmaz, medyada yeralan "Aziz Yıldırım vazgeçti" şeklindeki haberlerin gerçekle ilgisi olmadığını, Fenerbahçe’nin Ankaragücü ile her konuda anlaştığını ve kulüpler arasında bir problem olmadığını dile getirdi.

Gürhan ve İlhan Başkent'e

Gürhan’ı bonservisiyle birlikte A.Gücü’ne verecek olan Fenerbahçe, İlhan Parlak’ı da sezon sonuna kadar bu ekibe kiralayacak.

Sarı-Lacivertliler’in Başkent ekibiyle bir başka orta saha oyuncusu genç Abdülkadir için de anlaşma sağladığı öğrenildi. Abdülkadir’in de Gökhan ile birlikte sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

Antremanlara çıkacak

İstanbul’da bulunan Gökhan Emreciksin, yeni takım arkadaşları Samandıra Tesisleri’nde idman yaparken boş durmuyor. Özel olarak antrenman yaparak ikinci yarıya hazırlanan genç futbolcu, pazartesi günü resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra yeni takımıyla çalışmalara başlayacak.
Kaynak belirtilmeden Haber vermek yasaktir!
Referans URL