Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: G.Saray transfer yapacak mı?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Alıntı:Galatasaray'da ara transfer konusunda yaşanan kargaşaya son noktayı Başkan Adnan Polat koydu.
Başkan Adnan Polat, futbol şubesinden sorumlu yöneticiler ve teknik direktör Michael Skibbe ile bir araya geldiği toplantıda herkesin tek tek fikrini aldı. LigTV'nin haberine göre, Polat'ın, "Yurt içinden hangi futbolcuya talip olsak milyon eurolar konuşuluyor, Avrupada da transfer borsası çıldırmış durumda. Bu yüzden transfer konusunu kapıyoruz" dediği öğrenildi.

"HERKES FORMDA ŞAŞIRDIM"

Bu gelişmenin üzerine teknik direktör Skibbe, "Ben daha önce de söylemiştim. Bizim transfere ihtiyacımız yok. Çünkü elimde çok iyi bir kadro var. Hatta azaltmaya bile gidebilirim. Çünkü herkes çok formda. Düşünebiliryor musunuz Mehmet Topal, Ayhan, Linderoth, Arda, Lincoln, Baros ve diğerleri mükemmel düzeydeler. Oynayamayanlar için bir formül bulmalıyız" diye görüş belirtti.

Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ da Alman çalıştırıcı ile aynı görüşü paylaştıklarını dile getirirken, önümüzdeki pazartesi günü Skibbe'nin vereceği rapor doğrultusunda kiraya verecekleri oyuncularla birer görüşme yapacaklar...

Öte yandan sarı-kırmızılılarda 12 günlük tatil bugün sona eriyor... Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ikinci yarı hazırlıkları yarın başlayacak.
Referans URL