Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Aragones'den yeni yıl mesajı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Alıntı:Aragones'in yeni yıl mesajı
[Resim: 14135.jpg]
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Teknik Direktörü Luis Aragones, 2009 yılı için önemli mesajlar verdi.


Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Teknik Direktörü Luis Aragones, "Yeni yıl için en büyük dileğim, İspanya Milli Takımı ile yaşadığımız başarıyı, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ile Türkiye liginde şampiyon olarak tüm camiamıza yaşatmak" dedi.

İspanyol çalıştırıcı, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Şükrü Saracoğlu Stadı maraton tribünü altındaki Fenerium mağazasında düzenlenen kokteylde, FB TV'ye yeni yıl mesajı verdi. Kulübün internet sitesinde de yer alan mesajında, 2008 yılının kendisi için en önemli olaylarını da değerlendiren Aragones, İspanya Milli Takımı ile Avrupa şampiyonluğu yaşadıktan sonra Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Futbol Takımı'nın başına geçmesinin de kendi adına büyük bir olay olduğunu söyledi.

Türkiye'de bulunmaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Aragones, en büyük beklentisinin, uzun yıllar Türkiye'de kalmak olduğunu bildirdi.

Kendisiyle ilgilenen çok sayıda kulüp olmasına rağmen Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmesinin önemli olduğunu anlatan İspanyol teknik adam, "İdeallerime ve düşüncelerime en uygun kulüp Fenerbahçe'ydi. Bence 'Dünyanın en iyi teknik direktörü' diye bir kavram yok. Bana göre değerli hocalar vardır. Futbolculuk ve antrenörlük yıllarından edindiğim tecrübeler, benim için büyük bir avantaj. Bundan sonraki nesillere futbol adına bir şeyler aktarıyor olmam ve UEFA'nın da bunu değerlendirmesi bana mutluluk verir. Alacağımız bir şampiyonlukla Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. taraftarının yılı en iyi şekilde geçirmesi için çalışıyoruz" dedi
Referans URL