Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Polat :'Hedef UEFA kupası'
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Alıntı:'Hedef UEFA kupası'
[Resim: adnan_polat.jpg]
Galatasaray'da Adnan Polat, sezon sonunda hedeflerine ulaşacağına inandığını ifade etti.


Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Kulübü'nün resmi yayın organı, ''Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Dergisi''nde yazısı yayınlanan Polat, takımlarının aralık ayında bekledikleri performansa yaklaştığını kaydederek, ''Galatasaray, herkesin kabul ettiği gibi çıkış yakalamış, hem Turkcell Süper Lig hem de UEFA Kupası'ndaki büyük hedeflerine bir adım daha yaklaşmıştır. Ligin ikinci yarısıyla birlikte gireceğimiz müthiş maratonu da aynı şekilde tamamlayacağımıza ve mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

Yazısında, Japonya'da düzenlenen Kıtalararası Şampiyona'da birinci olan Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'ndan övgüyle söz eden Polat, şunları dile getirdi:

''Engelsiz aslanlarımız sadece Galatasaray'ı temsil etmekle kalmadılar, Türkiye'deki 2,5 milyon bedensel dezavantajlı vatandaşımızın da yüreği, aklı ve ruhu oldular. Birçokları için inanılması güç, hatta imkansız görülen hedefe ulaşan ve bir kahramanlık destanı yazan oyuncularımızı, bu takımı kuran ve destekleyen tüm dostlarımızı ve yöneticilerimizi buradan tekrar kutluyorum.''
inşallah hayırlısı...
Referans URL