Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Nonda : 'Rekabete hazırım'
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Alıntı:'Rekabete hazırım'
[Resim: Nonda10.jpg]
Galatasaray'ın bir golcü aramasıyla durumu merak konusu olan Nonda, iddialı konuştu.


Fransa'da ailesiyle tatil yapan Kongolu golcü, "Mehmet Yıldız çok iyi bir futbolcu. Ancak ben de kendime güveniyorum. Rekabete hazırım. Kim gelirse gelsin" dedi.

Takımda 3 veya 4 forvet olmasının kendisi için fark yaratmadığını belirten yıldız futbolcu, "Hem ligde, hem kupada, hem de Avrupa'da mücadele ediyoruz. Yani kadromuzun bol alternatifli olması gayet normal. Tabi ki her futbolcu gibi ben de sürekli olarak oynamak isterim ancak buna karar verecek olan Skibbe'dir. Kimi formda görüyorsa ona şans verir. Tercih ne yönde olursa olsun büyük bir hırsla çalışmaya devam edeceğim" şeklinde konuştu. Hiçbir yöneticinin kendisine kulüp bulmasını söylemediğini kaydeden Nonda, "Geçtiğimiz aylarda sözleşmemi uzattılar. Bu, bana güvenildiğinin bir göstergesi. Layık olmak için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

'UEFA FOTOĞRAFINI YENİLEMELİYİZ'

Takımın durumu hakkında da konuşan ünlü oyuncu, sözlerini şöyle noktaladı: "Ligde bazı umulmadık kayıplar yaşadığımız doğru. Ancak giderek iyiye doğru yol alıyoruz. Çift forvet ile daha çok gol atıyoruz ve taraftara keyif veriyoruz fakat bu sefer de savunmadaki arkadaşlarımıza çok yük biniyor. Lincoln ile oynamanın zevki başka. Çok zeki bir futbolcu ve mükemmel asistler yapıyor. Hedefimiz UEFA Kupası'nı kazanmak. Tesislere girişte, 2000'de kazanılan kupanın fotoğrafı var. Arkadaşlarımızla 'Bu fotoğrafı yenilemeliyiz' diyoruz."

Sabah
paylaşım için teşekkürler.!
Referans URL