Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Arshavin, Arsenal için ücret indirdi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 31826_news.jpg]
Rus orta saha Arshavin, kulüpten ayrılmak isterken, ekonomik kriz sebebiyle büyük takımlar yüksek ücret ödemeye yanaşmıyor bu sebeple Arshavin ücretinde indirime gitti.

İngiliz ve Rus gazetelerinde çıkan habere göre Zenit ile Arsenal anlaşmaya yakınlar. Ancak görünen o ki Arshavin yazın belirlenen Pazar fiyatının oldukça altına transfer edilecek. Ekonomik kriz Avrupa’daki kulüpleri de vurdu ve bütçelerin düşmesiyle Zenit muhtemelen 27 yaşındaki oyuncu için 21 milyon avronun altında bir oyuncuyu elden çıkartacak.

Aynı sebepten dolayı Arshavin de Arsenal’den şu an Zenit’ten aldığından daha az bir ücrete imza atmak zorunda kalacak. Rus oyuncunun sözleşmesi ruble yerine avro üzerinden yapıldı ve avro – sterlin parametresinin sürekli değişmesiyle Arshavin, daha düşük bir ücreti kabul etmek zorunda. Arshavin’in şu anki maaşı haftalık 75 bin avro ve Arsenal bu parayı karşılayamayacak durumda.

Arsene Wenger, başta kaptanı Fabregas olmak üzere , Rosciky ve Walcott’un sakatlıkları sebebiyle kışın kadrosunu bir orta saha ile kuvvetlendirmek istiyor.
Referans URL