Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Güiza'dan taraftara mesaj var
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Fenerbahçe’de ilk yarıda bekleneni veremeyen Güiza, camiaya umut dolu mesajlar verdi, "Çıraklık dönemim bitti" dedi.

[Resim: 23945.jpg]

Fenerbahçe’de ilk yarıda bekleneni veremeyen Güiza, camiaya umut dolu mesajlar verdi, "Çıraklık dönemim bitti. İkinci yarı ustalığımı göstereceğim. Taraftara ve kulübe minnet borçluyum" diye konuştu.

Fenerbahçe’nin İspanyol golcüsü Daniel Güiza tatilini geçirdiği Jaen’de iddialı açıklamalar yaptı, “Çıraklık dönemim bitti. İkinci yarı ustalığımı göstereceğim” ifadesini kullandı.

Sarı-lacivertli ekiple dört yıllık sözleşmesi bulunduğunu, hem Türkiye’den hem de kulüpten memnun olduğunu belirten Güiza, “Gönderilmedikçe Fenerbahçe’den ayrılmaya hiç niyetim yok” diye konuştu. Takım arkadaşlarının kendine büyük dostluk ve sevgi gösterdiklerini anlatan İspanyol yıldız, “Soyunma odasında başlayan ve sahada devam eden bir dostluk yakaladık. Arkadaşlarımın hepsi bana büyük yardımda bulunuyor. Bu yüzden Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. camiasına minnet borçluyum” dedi.
Golcü oyuncu, Fenerbahçelilerin beklentilerine ilk yarıda karşılık veremediğine işaret ederek, “İkinci yarıyla birlikte bu tablo değişecek” görüşünü savundu.

Röportajında Roberto Carlos’a özel bir yer ayıran Güiza, Brezilyalı oyuncunun Türkler ile yabancılar arasında iyi bir köprü oluşturduğunu ve tam bir maestro vazifesi gördüğünü, karizmasının birçok sorunu aşmada kolaylık sağladığını ifade etti. İspanyol yıldız, “Benim en kötü anımda bile Carlos bana moral vererek, kendimi toparlamam ve ileriye bakmam konusunda yardımcı oldu. Dolayısıyla en yakın arkadaşım. Ancak o, herkesin en iyi arkadaşı. Onun varlığı tüm futbolcularda rahatlık yaratıyor” diye konuştu.

Gazetecilerin İspanya’dan teklif alıp almadığı sorusuna kızan Güiza, “Gerek ben, gerekse menajerim bütün tekliflere kulak tıkadık. Bunun üzerine çıkan spekülasyonları kınıyorum. Benim hedefim, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. formasına hizmet etmektir. Türkiye’de bir dediğim iki edilmiyor. Yaşanması gereken bir ülke. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. de çok büyük bir camia olduğu için buradan çok memnunum” dedi.
Referans URL