Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Harry Kewell'dan iddialı mesajlar
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Devre arasını geçirdiği Avustralya'dan NTV Spor'un sorularını yanıtlayan Harry Kewell hayli iddialı mesajlar gönderdi...

[Resim: 22710.jpg]

Galatasaray'ın Avustralyalı yıldızı Harry Kewell, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Devre arasını geçirdiği Sidney'den NTV Spor'un sorularını e-posta yoluyla yanıtlayan Kewell, İstanbul ve sarı-kırmızılı taraftarlar hakkında övgü dolu sözler söyledi.

Liverpool'dan sezon başında transfer edilen ve kısa zamanda Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. taraftarının en sevdiği isimlerden biri haline gelen Harry Kewell, İstanbul'a bulunmaktan çok mutlu olduğunu belirtti.

Galatasaray'a gelirken kafasında bazı soru işarteleri olduğunu ifade eden yıldız futbolcu, “Doğrusu en iyi teklifi İstanbul'dan almıştım. Kariyerimde beyaz bir sayfa açmak istiyordum. İstanbul'da oturmaya başladıktan ve Galatasaray'ı tanıdıktan sonra doğru bir tercih yaptığımı anladım. İstanbul dünya standartlarında bir şehir diğer tüm Avrupa şehirleri kadar modern. Ayrıca başka hiç bir yerde bulamayacağınız tarihi güzelliklere de sahip. Bu şehri herkese görmesi için tavsiye ederim. Taraftarlarımız ise tek kelimeyle inanılmaz. Tutkulu oluşları bizi de saha içinde olumlu etkiliyor. Bize sahada ruh katıyorlar. Yeni yıl için tüm iyi dileklerim onlarla. Umarım sezon sonunda onları bir kaç kupa kazanarak mutlu ederiz" dedi.

Takım olarak her geçen gün iyiye gittiklerini vurgalayan Kewell, UEFA Kupası içinde iddialı konuştu.

Avrupa'daki her takımla çekişebilecek güce sahip olduklarını belirten Kewell, “Sezonun ilk yarısında şansız sakatlıklar yaşadık. Ancak ilk maçtan Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. karşılaşmasına kadar kendimizi geliştirdik ve futbolumuzu ilerlettik. Sezonun ikinci yarısı bizim için çok daha olumlu geçecektir. UEFA Kupası'nda da birçok takımın elendiği ve kaliteli takımların kaldığı bir dönemdeyiz. Bu turdan sonra hiçbir takım kolay galibiyet beklememeli. Ancak bence biz bu kupayı kaldırabilecek güçteyiz" diye konuştu.

Sağlık durumunun da iyiye gittiğini belirtten Harry Kewell, çalışmalara ocak ayının ortalarında başlacağını söyledi.
Klasik futbolcu sözleri
Referans URL