Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yıldırım'a kınama!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Başkanı Aziz Yıldırım'ın, gazetecilerden özür dilenmesi istendi.

[Resim: 118147.jpg]

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Erol Akıncılar, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, basın mensuplarına hakaret edenler kervanına katıldığını, bu durumun üzücü olduğunu kaydetti.

Akıncılar, yaptığı yazılı açıklamada, topluma mal olmuş kişilerin özel hayatlarının haber niteliği taşıdığını, bunun bilinmesi gerektiğini belirtti.

Yıldırım'ın, gazetecilere bir özür borcunun olduğunu savunan Akıncılar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
''Basın mensuplarına hakaret kervanına Yıldırım'ın da katılması üzücüdür. Milyonların gönül verdiği Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. gibi köklü bir spor kulübünün başkanına yakışmayan bu tavrı kınıyorum ve ayıplıyorum. Görüntüsünü çeken Cihan Haber Ajansı kameramanının belirttiği gibi 'hepiniz şerefsizsiniz'' şeklinde gazetecilere yaptığı hakaret, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Kulübü başkanının içinde bulunduğu durumun ne kadar vahim olduğunun göstergesidir. Gazeteciler, toplumda saygın ve şerefli insanlardır. Aziz Yıldırım'ın gazetecilere özür borcu vardır. Bu borcu hemen ödemelidir.''

A.A.
Referans URL