Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fenerbahçe'de de souza'lar bitmiyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Alıntı:Alex'i gözden çıkaran teknik direktör Aragones'in, takımın yeni 10 numarası olarak ise Deivid'i belirlediği öğrenildi.

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. 4 sezonda 2 şampiyonluk, 2 ikincilik ve Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final getiren Alex de Souza merkezli oyun sistemini terk etmeye hazırlanıyor. Aragones'in, Alex'in takımın kamburu olduğunu düşündüğü, Fener'e en başından beri oturtmayı planladığı kurguda Brezilyalı yıldıza yer olmadığını başkan Aziz Yıldırım'a bildirdiği öğrenildi. Dede'nin
takımın yeni 10 numarası olarak ise Deivid'i belirlediği kaydedildi.

İŞTE SİZE BELGESİ!

Alex'in sezon sonunda biten sözleşmesinin bir türlü uzatılmamasının ardında yatan gerçeğin de bu olduğu belirtildi. Ligin ikinci yarısında yedek mi kalacağı yoksa başka bir mevkide mi oynayacağı merakla beklenen kaptanın, sezon bitiminde gözden çıkartılabileceği de ifade edildi.

Gazeteci Onur Belge, Luis Aragones'in Alex planını, Serkan Acar'ı ziyaretinde rastladığı başkan Aziz Yıldırım'ın kendisine aktardığını bildirdi.
Referans URL