Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fenerbahçe'den küfür açıklaması
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Başkan Aziz Yıldırım'ın Havalimanı'nda bir gazeticiyle tartışması sonrası kulübün resmi sitesinde bir açıklama yayınlandı
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Başkanı Aziz Yıldırım, Rusya'ya uçmak üzere geldiği Atatürk Havalimanı'nda, gazetecilerle tartıştı

Cihan Haber Ajansı muhabiri ile yaşanan bu tartışma sonrasında Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden bir açıklama yapıldı.

Fenerbahçe'nin açıklaması:

"Bugün Atatürk Havalimanı'ndan özel bir iş seyahati nedeniyle Rusya'ya gitmeye hazırlanan başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, alanda bulunan Cihan Haber Ajansı muhabirini defalarca uyarmasına karşın muhabir sürekli olarak kendisini görüntülemeye devam etmiştir.

Belli bir süre görüntü alınmasına sesini çıkarmayan başkanımız, söz konusu muhabirin sürekli olarak kendisini çekmeye devam etmesine sinirlenmiş ve tepki göstermiştir.

Yanındaki kişiyi futbolcu menajeri olarak duyuran, başkanımızın transfer görüşmesi amacıyla yurt dışına çıktığı yalanını uyduran ve tüm bunların ötesinde kişilik haklarına saygı göstermeyen Cihan Haber Ajansı muhabiri ve yönetimini kınıyoruz.

Haber amaçlı görüntü almak ile sürekli olarak bir kişiyi görüntülemek ve adeta yanındaki kişilerle sohbet etmesine dahi izin vermemek farklıdır ve gazetecilik değildir.

Yaptığı çirkin davranıştan dolayı özür dilemesi gereken Cihan Haber Ajansı'nın söz konusu olayı üstelik de çarpıtarak haber servisine koyması son derece çirkin ve yakışıksızdır."
Referans URL