Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Her eve lazım!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 7_237519_27FAN9MEMO_414_232.jpg]
Şartlar oluşmalı
Mehmet Yıldız, Türkiye’nin her takımında oynar, katkı da sağlar. Alınmalı mı, alınmamalı mı meselesine gelince... Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Yönetimi eğer Ümit Karan’dan vazgeçmişse... Eğer şu ana kadar emek veren oyuncularının hakedişlerini ödemişse... Bonservis ücretini zamanında ödeyebilecek ve protestolarla haber olmayacaksa, tabii ki alınmalı. Yoksa zaman transfer değil, tasarruf zamanıdır.
Hakan CAN
hcan@fanatik.com.tr


Mükemmel iş olur
Eğer Mehmet Yıldız transfer edilebilirse, mükemmel olur. Geçen sezon yaşandığı gibi kafa karıştıran bir girişimse, o zaman da çok ayıp olur. Böylesi kasaba takımı tarzı yıpratma girişimleri Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. yönetimine yakışmaz. Sivaslı, ön bölgede var olan savunma anlayışı arızasını giderir, kaçağı sızıntıyı önler. Sırtına iki rakip binse de gider. Orta alan futbolcularına da hem kendi alanlarında pozisyon alma hem de gol yollarında şans bulma gibi avantajlar sağlar. Uzun sözün kısası çoook işe yarar. Transferi becerilebilirse tabii.

Bir taşla 4 kuş
Mehmet Güven sıçrama gösteremedi, bonservisiyle verilmesi doğru. Aydın gelişmesini tamamlamak için sürekli oynamak zorunda, Sivas gibi hedefli bir takıma kiralanması doğru. Artı olarak önerilen para 2 milyon Euro. Ümit Karan’ın bu sistemde fazla forma giyemeyeceği ortada, talibi de var anlaşılan. Ondan gelecek bonservis bedelinin 2 milyon Euro’luk bölümünün verilmesi de doğru. Mehmet Yıldız’ın özellikleri de ortada. Galatasaray’ın, skoru korumaya ihtiyaç duyacağı maçlar olacaktır mutlaka, özellikle de Avrupa’da... Bunun için Yıldız biçilmiş kaftan. Eder 4 doğru.
Ayhan YILMAZ
ayilmaz@fanatik.com.tr


Uyum sağlarsa...
Mehmet Yıldız’ı yıllardır hayranlıkla izliyorum. Son derece güçlü ve hızlı. Defans oyuncularının korkulu rüyası. Kişiliğinin de mükemmel olması önemli ayrıcalık günümüz futbol dünyasında. 3 kulvarda yarışan Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. için yarar sağlayacak bir transfer. Ama Mehmet’in gelişi Ümit’i harcatmamalı. Ümit Karan en az Mehmet kadar kalitesini ispat etmiş bir krampon. Alınacaksa Skibbe ve yönetim takımdaki dengelerin bozulmaması için formüller üretmeli. Uyum sağlarsa Tanju Çolak, Hakan Şükür’den sonra Galatasaray’ın tarihine yeni bir golcünün adı yazılır.
Yalçın DÜMER
ydumer@fanatik.com.tr

Odyakmaz’dan onay
Sivasspor’da, kulüp başkanı Mecnun Odyakmaz, Mehmet Yıldız için Galatasaray’a olur yanıtı verdiklerini söyledi. Odyakmaz, Yıldız’ı renklerine katmak isteyen Galatasaraylı yöneticilere, koşulların sağlanması durumunda bu transferin gerçekleşebileceğini bildirdiklerini ifade etti.
Referans URL