Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: G.Saray'ı para üzdü
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Alıntı:Galatasaray'da futbolun patronları Başkan Adnan Polat ve Haldun Üstünel, transfer konusunda taraftara üzücü haberler verdi.

Galatasaray'da futbolun patronları Başkan Adnan Polat ve Haldun Üstünel, Sivassporlu Mehmet Yıldız'a talip olduklarını doğrularken "Beğendiğimiz ve isteğimiz bir oyuncu ancak basında çıkan rakamları kesinlikle vermedik" diye konuştular. Başkan Polat "Elbette Mehmet Yıldız'ın futbolunu beğeniyorum. Hatta kadromuzda görmek de isterim. Ancak şu gerçek var ki öncelikle mevcut kadromuzda yer alan futbolcularıma ödeme yapmak için uğraşıyoruz. Şu an için zor bu transfer zor görünüyor." diye konuştu.

Başkan Polat, Mehmet Yıldız'ın transferinin gerçekleşmesindeki birinci koşulu ise şöyle açıkladı: "Bizim şu andaki oyuncularımızdan birine bir talip çıkarsa, iyi de ödeme yaparlarsa belki o zaman Mehmet Yıldız'ı alabiliriz... Bunun dışında hareket alanımız çok kısıtlı..."

Milan Baros ve Kewell gibi futbolcuların transferinde en önemli rolü oynayan Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel de "Milan Baros, Nonda ve Ümit Karan elimizde varken, Mehmet Yıldız için bir kez daha düşünmemiz gerek. Kesinlikle Mehmet Yıldız mükemmel bir golcü ama o bölgede forma olan üç futbolcumuz varken bu kadar yüksek yatırıma girmek ne kadar doğru olur ben bunu düşünüyorum." diye yorum yaptı.

Üstünel, Ayhan Akman ile başlayan sözleşme uzatmaların devam edeceği ve Hasan Şaş ile de masaya oturucaklarını belirterek "Hasan gibi değerli bir kaptanımızı gözden çıkarmamız mümkün değil." diye görüş belirtti.
Referans URL