Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Defans hattında büyük değişim!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 7_237464_26FAN11MEIRA_414_232.jpg]
Kalli´li Cim Bom, 16 haftada 12 golle, ligin en az gol yiyen takımıydı. Skibbe´li Aslan ise 19 golle, ilk 7 sıradaki en çok gol yiyen takım.
Geçen sezon Kalli’nin stoper hattı; Servet, Song ve zaman zaman da Bouzid’den oluşuyor, kaleyi de Orkun ya da Aykut koruyordu. O Cim Bom, 16 hafta geride kaldığında 12 golle ligin en az gol yiyen takımıydı. Bu sezon Skibbe ile beraber kaleye Sanctis takviyesi yapıldı, defansa Meira transfer edildi, Emre Aşık geri döndü, Emre Güngör de geçen sezon ikinci yarıda gelmişti. Bu kez Aslan 16 hafta sonunda 19 gol yedi. Bu tabloda, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ligde ilk 7 sıra arasında en çok gol yiyen takım olarak dikkat çekiyor (Sivas 12, Trabzon 14, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. 18, Ankaraspor 12, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. 18, Kayseri 7).






Dilmen: Hız kesmeyiz
Skibbe’nin yardımcısı Burak Dilmen, devre arası tatilinin en ideal zamanda geldiğini söyledi. Sakat oyuncuların iyileşmesiyle takımın herkes tarafından beğenilen bir futbol oynadığını belirten Dilmen, “Birçok oyuncumuz EURO 2008’den döndüğü için dinlenme şansı bulamamıştı. Bir telefon bataryasını tamamen boşalmadan şarj ederseniz, batarya ölür. Şimdi futbolcular dinlenecek ve devre arası kamp programıyla daha da güçlenecek. Hızımız kesilmez, artar” dedi.

Linderoth: Çok özledim
Teknik direktör Skibbe’nin, ligin ikinci yarısında sağ bekte oynatmayı düşündüğü Linderoth, formasını çok özlediğini ve kendisine verilen her türlü görevi yerine getirmeye hazır olduğunu dile getirdi. Sakatlığı süresince zorlu bir dönem geçirdiğine vurgu yapan tecrübeli futbolcu, “Hayatımda hiç bu kadar uzun süre sakatlık yaşamamıştım. Neyse ki kötü günler geride kaldı” diye konuştu.
Hayırlısı bakalım..!
Referans URL