Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kıran kırana pazarlık
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 7_237467_y%C4%B1ld%C4%B1z_414_232.jpg]
Cim Bom Mehmet Yıldız için; 3.5 milyon artı 2´si bonservisiyle, 2´si kiralık 4 futbolcu veriyor, Sivasspor 5 milyon Euro´da diretiyor...
İsimler bile belli...
Devre arasında Mehmet Yıldız’ı kadrosuna katmayı planlayan Galatasaray’da, Başkan Adnan Polat ile Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz’ın Nişantaşı’nda bir araya geldiği öğrenildi. Burada yapılan görüşme sırasında Polat’ın Mehmet Yıldız’a karşılık; eşit taksitlerle ödenmek üzere 3.5 milyon Euro artı Mehmet Güven’i bonservisiyle hemen, Necati Ateş’i bonservisiyle sezon sonunda, Aydın ile Alparslan’ı da sezon sonuna kadar kiralık vermeyi önerdiği belirlendi.

Son gün: 1 Ocak 2009!
Sivasspor'un patronu Odyakmaz’ın ise 5 milyon Euro’da direndiği, taraflar arasındaki pazarlıkların sıklaştığı bildirildi. Kırmızı-Beyazlı kulüp, Mehmet Yıldız ve diğer oyuncuları için son transfer görüşmesi tarihini 1 Ocak 2009 olarak bildirmiş, bu tarihten itibaren gelecek tekliflerin değerlendirmeye alınmayacağını açıklamıştı. Galatasaraylı idareciler, bonservis bedelini biraz daha aşağıya çekerek işi bitirmeyi planlıyor.
Referans URL