Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: 'Tek hayalim kupa'
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 7_237465_ardaaaaaa_414_232.jpg]
Arsenal´de sezonu kapayan Fabregas´ın yerine düşünülen Arda, "Aklımda transferin 't'si bile yok. Tek hayalim Kadıköy´de UEFA Kupası´nı kaldırmak" dedi.
Roma da peşindeydi
Galatasaray'ın genç yıldızı Arda Turan, Avrupa devlerinin transfer listelerinde zirveyi zorlamaya devam ediyor... Sezon başında Roma’dan ciddi bir teklif alan 21 yaşındaki futbolcu, son olarak Arsenal’in gündemine gelmişti. İngiliz kulübü tarafından daha önce de takip edilen Arda, bu kez Fabregas’ın 4 ay sürecek sakatlığında, alternatif oyuncu olarak düşünülüyordu. Ancak Sarı-Kırmızılı futbolcu, özellikle devre arasında transferin ‘t’sini bile aklından geçirmediğini söyledi.

‘Daha da yükselecek’
Takımın mükemmel bir hava yakaladığını, sakat oyuncuların iyileşmesiyle yükselen form grafiğini ikinci yarıda daha da yukarılara taşımayı hedeflediklerini vurgulayan Arda, şunları ifade etti: “Başkanımız, yöneticilerimiz, teknik heyetimiz, futbolcu arkadaşlarımız ve tabii ki taraftarlarımızla birlikte önümüze bir hedef koyduk; Kadıköy’de UEFA Kupası’nı kaldırmak, ligde şampiyon olmak ve Türkiye Kupası’nı kazanmak. Şimdilik tek hayalim bu, gerisi önemli değil.”

ARDA'NIN LİG PERFORMANSI

Maç Dakika Gol Asist Sarı
15 1286 4 5 2
Teşekkürler paylaşım için!
Bişey değil.
Referans URL