Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: 3 futbolcu+3,5 milyon euro!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Galatasaray, Mehmet Yıldız için Sivasspor'a yeni bir teklifte bulundu.

[Resim: 117295.jpg]

Bursa Hürriyet Gençlikspor'a destek vermek amacıyla düzenlenen yemeğe katılan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Kulübü'nün, Mehmet Yıldız'ın transferiyle ilgili yeni teklifinin aracılar tarafından kendilerine ulaştırıldığını söyledi.

Galatasaray'ın Mehmet Yıldız'a karşılık 3 futbolcu ve 3.5 milyon euroluk öneride bulunduğunu bildiren Uygun, bugün konuya ilişkin bir görüşme daha yapacaklarını belirtti.

Uygun, Mehmet Yıldız'ın kendileri açısından çok önemli bir futbolcu olduğunu belirterek, ''Ancak kulübün menfaatleri her şeyden önemli. Galatasaray'ın teklifi bize ulaştı. Bugün son kez görüşeceğiz. Görüşme olumlu sonuçlanırsa Mehmet Yıldız Galatasaray'ın olur'' dedi.

''Galatasaray'ın önerdiği 3 futbolcu kimler'' sorusuna ise Uygun, ''3.5 milyon euro artı Necati ve Mehmet Güven'i bonservisiyle, genç Aydın'ı ise kiralık olarak veriyorlarmış. Eğer anlaşma sağlanırsa her iki kulüp için de hayırlı olsun'' yanıtını verdi.

A.A.
Aydın iyiydi ya=/ neyse bakalım onlar bizden daha iyi biliyorlardır bazı şeyleri. hayırlısı...
Referans URL