Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Polat iki isme kapıyı gösterdi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
G.Saray Başkanı Adnan Polat, transfer ve yurt dışından teklifler alan Servet ve Ümit ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

[Resim: 20358.jpg]

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Başkanı Adnan Polat, "Servet ile görüştüm, Almanya ve Fransa'dan istek varmış. Henüz bize ulaşmış resmi bir teklif yok ama olursa konuşuruz" derken, Dubai ve Katar'ın istediği Ümit içinse "Tekralıyorum gidene kal demeyiz. Anlaşırsak izin veririz. 'Florya'nın beş kapısı var' kuralı işler, herkes yoluna gider" diye konuştu.

YILDIZ, TOPUZ VE ÖZER
Sporx.com'un haberine göre G.Saray'da giden oyuncunun yerinin boş kalmayacağını belirten başkan, "Servet giderse altyapıdan Semih Kaya var. Kalli geçen yıl ilk 11'e koyacaktı, sakatlandı... Şimdi taş gibi. Bizde eleman bol" ifadesini kullandı.

Polat transfer konusunda ise "Yurt içinden G.Saray'da oynayacak Mehmet Yıldız, Mehmet Topuz, Özer var ama pahalı. Önce oyuncuların alacaklarını ödemeliyiz. Ama transfer komitesi araştırıyor. Skibbe de isterse sürpriz olabilir" dedi.
Referans URL