Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: 'Mehmet Yıldız Aslan'a yakın'
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 7_237377_y%C4%B1ld%C4%B1z_414_232.jpg]
Transferin en gözde isimlerinden olan golcü futbolcu için, Sivas Başkanı Mecnun Odyakmaz´ın yakın çevresine işte bu sözleri söylediği öğrenildi.
1 hafta süresi var
Galatasaray'ın yanı sıra Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ve Beşiktaş’ın da transfer listesinde olduğu bilinen Mehmet Yıldız’da flaş gelişme... Sarı-Kırmızılı kulübün 2 milyon Euro artı Özgürcan ve Yaser Yıldız’ın bonservislerini önerdiği golcü futbolcunun, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. forması giymeye çok yakın olduğu öğrenildi. Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz’ın, Mehmet Yıldız’ın durumunu soran yakın çevresine, “Bitmiş bir şey yok. Görüşmeler sürüyor. Ama Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. daha ciddi yaklaşıyor” dediği belirlendi.

Ümit Karan’ın yerine
Odyakmaz, önceki gün yaptığı açıklamada da Mehmet Yıldız’a alternatif bulduklarını ve devre arasında göndermeyi göze aldıkları tek ismin bu futbolcu olduğunu söylemişti. Milan Baros’la birlikte gol krallığında zirveye oynayan Yıldız, Galatasaray’da Ümit Karan’ın yerine düşünülüyor. “Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. defteri benim için artık kapanmıştır” yönünde ifadeler kullandığı için gözden düşen Karan’ın devre arasında olmasa bile sezon sonunda gönderilmesi planlanıyor.

MEHMET YILDIZ

Maç Dakika Gol Asist Sarı Penaltı
16 1421 11 4 2 3
aynı konu defalarca konuşulmuş forumda.?

yinede teşkkürler..
Referans URL