Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yıldırım kızdı!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Gökhan Emreciksin daha imzayı atmadan Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Başkanı Aziz Yıldırım'ı fena kızdırdı.

[Resim: 117171.jpg]

LigTV'nin haberine göre, Ankaragücü'nden Fenerbahçe'ye transfer olacak genç futbolcunun yaptığı bir harekete Aziz Yıldırım'ın çok kızdığı ve dün kulüpte yapılan görüşmede transfer dahil hiçbir görüşmenin yapılmadığı ortaya çıktı.

Gökhan Emreciksin'in bir gazeteye Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. forması giyerek poz vermesinin Başkan Aziz Yıldırım'ı kızdırdığı öğrenildi. Daha resmi imza atılmamasına rağmen formalı fotoğraflar çektirdiği için Yıldırım'ın tepkisini çeken Gökhan'ın moralinin çok bozulduğu ve menajerini bırakarak kulüp binasından ayrıldığı öğrenildi.

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Yönetiminin iddia edildiği gibi Ankaragücü ile herhangi bir bonservis bedeli anlaşmazlığının olmadığı, Gökhan ile yarın yapılcak nihayi görüşme sonrası kararın verileceği ifade edildi.

Sarı lacivertli ekipte Ankarasporlu Özer transferinin bonservis engeline takıldığı, Sercan içinse Bursaspor Yönetiminin takas teklifini kabul etmemesi üzerine görüşmelerin kilitlendiği belirlendi.

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Yöentiminin ayrıca Sivassporlu Mehmet Yıldız ve Musa Aydın için kırmızı beyazlılara paket teklif sunduğu ancak Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'dan "İkisini birlikte satamam" yanıtını aldıkları öğrenildi.

A.A.
Kesin Fotomaçtır Fotomaç için önemli değil gerçi oyuncu giysede giymesede bişe olmaz Fotomontaj yapıyorlar. haha xD
Referans URL