Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fener'e İtalyan tetikçi!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Kadrosunu kaliteli isimlerle takviye edecek olan F.Bahçe, teknik direktör Aragones'in istediği isimlerden birini takibe aldı.

[Resim: 116961.jpg]

F.Bahçe, teknik direktör Aragones'in istediği futbolculardan Antonio Di Natale'yi yeniden gündemine aldı.

Forvet hattı için yabancı listesinde Real Madrid'li Saviola, Mallorca'lı Arango ve G.Antepsporlu Tabata gibi isimleri bulunduran F.Bahçe bu yıldızların arasına Fotomaç'ta yer alan habere göre, Udinese'li Di Natale'yi de ekledi. Sarı-lacivertli yöneticilerin Aragones'le geçtiğimiz hafta yaptığı görüşmede Di Natale konusu konuşuldu. İspanyol hocanın "Onu alabilirsek muhteşem olur" sözleri üzerine de harekete geçmeye karar verildi. F.Bahçe, bu transferin gerçekleşmesi için, İtalya'da geniş çevresi olan işadamı Celalettin Bilgiç'in de yardımına başvurma kararı aldı.

Celalettin Bilgiç'in F.Bahçeli yöneticilere "İtalyanlar, parası verildikten sonra her futbolcuyu satar. Kulübünün sorun çıkaracağını pek sanmıyorum. Di Natale'nin F.Bahçe'ye gelmemesi için hiçbir neden yok. Tabii öncelikle futbolcunun kendisini ikna etmek zorundayız" dediği öğrenildi. 31 yaşındaki Di Natale, hücumda hem sağ hem sol kanatta oynayabiliyor. İtalyan yıldız, müthiş sol ayağıyla seri çalımlar atıp, beklenmedik goller kaydettiği için "tetikçi" diye de adlandırılıyor. F.Bahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, birkaç ay önce İtalyan Corriere Dello Sport gazetesindeki röportajında, "F.Bahçe'de hangi İtalyan futbolcuyu görmek istersiniz" sorusuna hiç düşünmeden "Di Natale" yanıtını vermişti.
Bu oyuncuyu alırsak müthiş olur.
Referans URL