Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: F.Bahçe'den '10 numara' atağı!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sarı-lacivertli ekip, Brezilya'da "Yeni Pele" diye anılan Gaziantepsporlu Tabata'yı renklerine bağlamak için müthiş bir atak başlattı.

[Resim: 116709.jpg]

Cambaz geliyor

Sarı-lacivertliler, Trabzonspor'un da peşinde olduğu süper forvet için reddedilmeyecek bir teklif iletti.

Hayır diyemediler

Fenerbahçe, son yıllarda Türkiye'ye gelen en iyi yabancılardan birisi olan Rodrigo Barbosa Tabata'yı transfer edebilmek için müthiş bir girişim başlattı. Fotomaç'ta yer alan haberde, Radyospor'dan Aydın Cingöz'ün verdiği haber: Sarı-lacivertliler, Trabzonspor'un da renklerine katabilmek için yoğun uğraş verdiği Brezilyalı yıldız için Gaizantepspor'a baş döndüren süper bir teklif yaptı. Trabzon'a "Hayır" cevabı veren G.Antep Başkanı İbrahim Kızıl'ın Fener'in teklifini düşünmeye aldığı belirtildi.

Japonya kökenli

Kızıl'ın Tabata'yı Fenerbahçe'ye vermeye hazır olduğu, ancak teknik direktör Nurullah Sağlam'ın buna sıcak bakmadığı öğrenildi. Buna rağmen Sağlam'ın, yönetimin vereceği karara saygı göstereceği kaydedildi. Forvete dönük orta saha oynayan Japon kökenli Tabata'nın ligde 8 golü, 3 asisti var. Tabata, Brezilya'da oynadığı en son kulüp olan Santos'ta "Yeni Pele' diye anılıyordu. Ön libero için Maldonado'yu elden çıkaracak olan Fenerbahçe, Tabata'yı transfer ederse Josico'yu da satacak.
Referans URL