Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kewell'dan iyi haber !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Alıntı:Cimbom'a Kewell müjdesi !
[Resim: B_023a77b377951bab80bafd8c33e30d65.jpg]
Galatasaray'a sakatlığı süren Avustralyalı yıldızı Harry Kewell'dan da iyi haber geldi.


Süper Lig'in son haftalarında çıkışa geçerek devre arasına rahat bir şekilde giren Galatasaray'a Avustralyalı yıldızı Harry Kewell'dan da iyi haber geldi.
Geçtiğimiz hafta içinde ülkesi Avustralya'da kasığından ameliyat olan Kewell'ın 5 Ocak'ta İstanbul'a geleceği ve sarı kırmızılı takımın Antalya kampına katılacağı öğrenildi. Kewell, İstanbul'da fizyoterapistler eşliğinde çalışmaya başlayacağı, Antalya kampında takımla birlikte çalışamasa bile takım arkadaşlarından ayrılmamak için kampa katılacağı bildirildi.

Kewell'ın Şubat ayının ortalarında normal antrenmanlara başlayacağı ve form durumuna göre sezonun ikinci yarısının başlarında forma giyeceği öğrenildi.

TRANSFER HABERLERİ ASILSIZ


Bu arada Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel devre arası transfer döneminin başlamasıyla birlikte gazetelerde çıkan transfer haberlerinin hepsinin asılsız olduğunu belirterek, bu dönemde transfer yapmayı düşünmediklerini, ancak bonservis bedeli olmayan süpriz bir transfer mümkün olabileceğini söyledi.

Milliyet
Helal olsun=) kewell özlettin kendini=D
Gerçekten Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. için çok erken ve iyi bir haber.
İnşallah sakaltlıktan çıktıktan sonra hiç vakit kaybetmeden eski formuna kavuşur..
iso form kaybedeceğini sanmıyorum ama yinede belli olmaz. umarız kaybetmez=)
Referans URL