Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Volkan ve Deivid transferden yana değiller !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Alıntı:Fenerbahçe'de iç transfer de fire !

[Resim: Deivid17.jpg]
Fenerbahçe'nin iki yıldızı Deivid ve Volkan, yönetimin verdiği parayı beğenmiyor.

Yönetim sözleşmesi biten oyuncularla masaya oturdu. Görüşmeye başlanan oyuncuların 3'ü ile anlaşılırken 2 oyuncu ile anlaşma sağlanamadı.

Bir yandan dış transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de diğer yandan sözleşmesi biten oyuncularla görüşmelere başlandı. Yönetim ilk olarak kaptan Alex’le masaya oturdu.

Akşam'ın haberine göre; Brezilyalı futbolcu, yönetimin kendisine önerdiği rakama “Evet” dedi. Alex’le izin dönüşü 2+1 yıllık sözleşme imzalanacak. Sarı-Lacivertli yönetimin görüştüğü ikinci isim ise Selçuk oldu. Son haftalarda yükselen bir form grafiği çizen Selçuk’la da anlaşmaya varıldı. Yetenekli futbolcuyla 3 yıllık sözleşme yapılacak. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. yönetiminin anlaştığı üçüncü isim ise Lugano oldu. “Fenerbahçe’de mutluyum ve kalmak istiyorum” diyen Uruguaylı oyuncu kendisine önerilen zamlı sözleşmeyi kabul etti. Lugano da 3 yıllık imza atacak.

ORTA YOL BULUNUR

Fenerbahçe'de şu ana kadar sözleşme uzatma teklifine “Evet” demeyen iki futbolcu var. Bunlardan ilki Deivid. Brezilyalı oyuncu, yıllık 3 milyon euro istiyor. Ancak Sarı-Lacivertli yönetim, 2 milyon euro önerdi. Görüşmeler sürüyor ve “Orta bir yol” bulunacağı konuşuluyor. Anlaşmaya varılamayan diğer oyuncu ise kaleci Volkan Demirel. Sarı-Lacivertli file bekçisi kendisine önerilen 1.5 milyon euroluk teklifi az buldu ve 2 milyon euro istiyor. Volkan’ın da anlaşmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Deived çok önemli öyle oyuncu zor buluruz na yapıp edip ikna etmemeiz lazım.
Parayı az bulmuşlar bence sorun olmaz Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. için Deivid'i bırakmazlar.
Deive'de verilecek paraya asla acımam Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. böyle oyuncuyu bida zor bulur
Referans URL