Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: İşte Fener'in anatomisi!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: news_manset_resim_ll_fb_ilk_11.jpg]
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. berbat bir giriş yaptığı 2008-09 sezonunda devreye umutlu girdi !.. Peki ilk 6 maçında 4 yenilgi alan, sonrasında ise çıkış yakalayan Fenerbahçe'de futbolcuların performansı nasıldı? İşte Anadolu Ajansı'nın Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. raporları:

Fener krallıktan uzakta!

Fenerbahçe, rakip filelere en çok golü maçların ikinci yarılarında attı. Ligin 16 haftalık bölümünü 31 golle tamamlayan sarı-lacivertli futbolcular, 17 golü ikinci yarılarda 14 golü de ilk yarılarda kaydettiler. Toplam 18 gol yiyen sarı-lacivertliler, rakip filelere en çok golü (7) 61-75. dakikalar arasında atıp, kalesinde ise en çok golü (6) son çeyrekte gördü. Sarı-lacivertli ekibin attığı ve yediği gollerin dakikalara göre dağılımı şöyle:



EN GOLCÜ ALEX
Fenerbahçe'de sezonun ilk bölümünde attığı 5 golle kaptan Alex, en golcü futbolcu oldu. Sarı-lacivertli ekibin büyük umutlarla transfer ettiği, geçen sezon İspanya Ligi'nin gol kralı Güiza, 16 haftalık bölümü sadece 4 golle tamamlarken, savunma oyuncusu Lugano da İspanyol forvet ile aynı sayıda gole imza attı.

Sakatlığı nedeniyle çok sayıda maçta görev alamayan geçen sezonun Turkcell Süper Lig gol kralı Semih ise lig maçlarında takımı adına 2 gol kaydetti. Fenerbahçe'de 16 haftalık bölümde Selçuk ve Deivid 3'er, Roberto Carlos, Kazım ve Uğur 2'şer, Emre, Edu ve Önder de 1'er gol attı.

Sarı-lacivertli ekibin hanesine yazılan bir golü de Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. maçında rakip futbolcu Emre Aşık kendi kalesine göndermişti. Fenerbahçe'de sezonun 16 haftalık ilk bölümünde Edu ve Can, kendi kalesine 1'er gol attı.

GOLCÜ SAVUNMA
Savunma oyuncuları sezonun ilk bölümünde gol yollarında gösterdikleri performansla takımlarına önemli katkılar yaptı. Savunmadan, attığı 4 golle Lugano başı çekerken, takımın ihtiyacı olduğu dönemde ön liberodaki performansıyla çıkışa geçen Selçuk 3 gole imzasını attı. Roberto Carlos'un 2, Edu ve Önder'in de 1'er golü bulunuyor.

KRALLIK YARIŞINA UZAK KALDI
Sezonun 16 haftalık bölümünde ligde en golcü oyuncusu 5 gol atan Alex ve Fenerbahçeli futbolcular, gol krallığı yarışında uzakta kaldı. Turkcell Süper Lig'de 2006-2007 sezonunda Alex'in, 2007-2008 sezonunda da Semih'in gol kralı olduğu Fenerbahçe, bu sezon yarışta iddialı değil. Fenerbahçe'nin krallık yarışında, Alex, zirvedeki Galatasaraylı 14 gollü Milan Baros'un 9 gol uzağında yer alıyor.
Referans URL