Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: "Mesut'a sözümüz yok"
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Löw'den, Mesut Özil'in Almanya forması giymesi konusunda şok açıklama.

[Resim: 114858.jpg]

Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, Alman Haber Ajansi'na (DPA) yaptığı açıklamada, Werder Bremen'in Türk kökenli oyuncusu Mesut Özil'i, Türk Milli Takımı'nda da forma giyebileceği şeklindeki açıklamasından sonra, Norveç'e karşı 11 Şubat 2009 tarihinde oynayacakları karşılaşma için kadroya dahil etmek için aceleci davranmayacağını belirterek, ''Böyle bir şey yapmayız. Bizim bu konuda kendisine verilmiş bir vaadimiz yok'' dedi.

Löw, gelecek için yaptıkları planlamalarında Mesut'un yer aldığını, ancak kararı sonuçta kendisinin vereceğini ifade etti.

Werder Bremen'in menajeri Klaus Allofs ise Mesut'un gelecekte de Alman milli takımı adına oynaması konusunda Alman yetkililer tarafından ikna edilmesi için her şeyin yapılması gerektiğini belirtti.

Teknik direktör Thomas Schaaf da ''Mesut (A) Milli Takımında görev alabilecek bir oyuncu. Almanya için oynamasını tercih ederiz'' dedi.

Mesut, hangi milli takım için oynayacağı konusunda henüz karar vermediğini ve kendisine davetiye geldikten sonra nihai kararını vereceğini açıklayarak, Alman basında geniş şekilde yer almıştı.

A.A.
Referans URL