Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Böyle transfer görülmedi!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 7_237201_skibbe2312_414_232.jpg]
Skibbe, “Devre arasında transfer istemiyorum” dedi; internette geniş katılımlı bir anket yapan taraftarların yüzde 50´si, Alman hocanın açıklamasını destekledi.
Alışılmışın dışında
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Teknik Direktörü Michael Skibbe, 4-2’lik skorla kazanılan Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. derbisinin ardından düzenlediği basın toplantısında, “Devre arasında transfer istemiyorum. Emre Güngör ve Linderoth’un takıma dönüşü zaten bize 2 yeni transfer gibi gelecektir” ifadesini kullanmıştı. Böylece kadrosundan memnun olduğu mesajını veren Alman hocaya, alışılmışın dışında taraftarlar da destek verdi. Webaslan.com’daki anket, bu desteğin açık bir göstergesi gibi...

40 bin kişi oyladı
Ankette yer alan, “Sizce doludizgin yoluna devam eden Galatasaray, ligin ikinci yarısı için ihtiyaç duyuyor mu?” sorusunu, 40 bini aşkın taraftar yanıtladı. Katılımcıların yüzde 50.2’si, “Hayır, mevcut kadro yeterli” cevabını verdi. “Evet, transfer gerekiyor” diyenlerin oranı da yüzde 49.8 olarak şekillendi. Skibbe transfer istemiyor, taraftarın görüşü de ortada. Yönetim cephesinde ise düşünce aynı: “Galatasaray’da transfer bitmez, 24 saat devam eder...”
Referans URL