Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Alex'in Kapadokya keyfi !..
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: news_manset_resim_1p_alex_kapadokya01.jpg]
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. futbol takımı kaptanı Alex, lige verilen aradan yararlanarak ailesi ile birlikte Kapadokya bölgesine geldi.



Fenerbahçe'nin yabancı oyuncuları ülkelerine giderken, Brezilyalı oyuncu Alex, Türkiye'de kalarak bir günlüğüne ailesiyle birlikte Kapadokya'ya gelip, balona turu yaptı.

İstanbul'dan eşi Jaine Mavad, takımın tercümanı Samet Güzel ve çocuklarının bakıcısı Natascha Skroski ile birlikte Anatolia Ballons Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve balon pilotu Abdullah Uluer'in özel davetlisi olarak Nevşehir'e gelen Alex, geceyi Nevşehir'in Uçhisar Beldesi'ndeki CCR Butik Otel'de geçirdi.

Alex ve beraberindekiler, balon turuna katılarak Kapadokya bölgesini gökyüzünden izledi. Yaklaşık 45 dakika havada kalan Alex, balondan indikten sonra, ''Kapadokya'yı nasıl buldunuz'' sorusuna, ''Harika'' yanıtını verdi.

Alex, futbolla ilgili sorulara ise cevap vermedi. Sarı-lacivertli takımın kaptanı Alex ve beraberindekilere uçuş belgesi verildi. Anatolia Ballons ortaklarından Abdullah Uluer, Alex onuruna şampanya patlattı.

Alex, kaldığı CCR Butik Otel'de ve balon turunda hayranları ile anı fotoğrafı da çektirdi.
alex gel keyfim gel kaptanımıza ii tatiller
Referans URL