Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Transferde son durum
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 7_236886_19FAN10ALEX1-B-Y_414_232.jpg]
Getafe´nin forveti Uche´yi mercek altına alan Fenerbahçe, Chelsea´den ayrılma isteğini açıkça belirten Alex için de nabız yoklamaya başladı.
Çalışmalar sürüyor
Büyük hedefler belirlenerek çıkılan Avrupa yolculuğundan şok bir şekilde erken geri dönen ve bu sezon tüm dikkatini Turkcell Süper Lig ile Fortis Türkiye Kupası şampiyonluklarına çeviren Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. takviye peşinde... Aurelio’nun ayrılmasından sonra bu bölgedeki sorunu aşamayan, forvet bölgesinde de Semih’in sakatlanmasıyla büyük sıkıntı çeken Kanarya, ekonomik krize rağmen transfer arayışlarını sürdürüyor. Getafe’li Uche için düğmeye basan yönetime bir müjde de İngiltere’den geldi.

Scolari oynatmıyor
Zaman zaman Fenerbahçe’nin gündemine gelen Premier Lig ekiplerinden Chelsea’nin Brezilyalı savunmacısı Alex, teknik direktör Scolari’nin o bölgede Terry ve Carvalho’yu tercih etmesine bir itirazı olmadığını, ama artık sürekli oynayacak bir takıma gitme zamanının geldiğini söyledi. Kadro darlığı nedeniyle bu sezon sık sık sıkıntı yaşayan ve bazı yabancı futbolcularından istediği verimi alamayan Sarı-Lacivertli ekibin, şartlar uygun olursa Alex için masaya oturabileceği belirtildi.
Referans URL