Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: KİM BU İSİM?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ile anlaştığı öğrenilen 17’lik Abdülkadir Kayalı, "Özgüvenim yüksek. Chelsea'li Deco’yu kendime örnek aldım" dedi.

Hürriyet'in haberine göre. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ile anlaştığı öğrenilen 17’lik Abdülkadir, ünlü teknik adamlar tarafından "süper" olarak değerlendirildi. Ankaragücü ile yollarını tamamen ayıran genç futbolcu, geçen yıl Antalya’da yapılan 17 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası sonrası ünlü teknik adamlar tarafından "en iyi ön libero" seçildi.

Futbola 6 yıl önce A.Gücü futbol okulunda başlayan ve merdivenleri hızla tırmanan genç oyuncunun, güçlü fiziği, üstün oyun zekası ve müthiş tekniği ile önümüzdeki sezon Fenerbahçe’de çok rahat oynayabileceği vurgulandı. Geçen yıl Manchester City’nin davetlisi olarak İngiltere’ye giden genç oyuncu, "Daha önce de Juventus, Bolton Wanderers, Totthenam ve Arsenal’den teklif almıştım. Teklifler devam ediyor. Hedefim Avrupa’da futbol oynamak. Kendime Chelseali Deco’yu örnek aldım. Öyle ki günün birinde Deco’nun yerinde ben oynayacağım" dedi.

Ankaragücü eski başkanı Cemal Aydın’ın 5 yıllık sözleşme teklifini kabul etmediği için iki ay önce PAF takımına gönderilen genç oyuncu, kendisini yetiştiren Arif Peçenek’e şükran borcu bulunduğunu vurguladı.
Referans URL