Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fener'in istediği 4 Ankaralı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Gözünü Ankara'nın oyuncularına çeviren Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Yönetimi, başkan vekili Nihat Özdemir’den gelecek haberi bekliyor.

[Resim: 12681.jpg]

Ligin devre arasında kadrosunu güçlendirmek için kollarını sıvayan Fenerbahçe’de gözler Ankara’ya çevrildi. Hurriyet.com.tr'nin haberine göre Sarı lacivertli yönetimin bir süredir takibe aldığı genç futbolcular için Başkentli yönetici Nihat Özdemir devrede.

Geçen yıl Oftaş formasını giyen Gökhan Gönül’ün transferi ile bizzat ilgilenen ve sarı lacivertli takıma kazandıran Özdemir, aynı görev üstlendi.

Ankaragücü’nden Gökhan Emreciksin, Ankaraspor’dan Özer Hurmacı, G.Birliği’nden Engin Baytar ve Hacettepe’den Orhan Şam’ın transferi için temaslarını sürdüren Nihat Özdemir sıkı bir pazarlığın içine girdi.

İsmi gündeme gelen 4 futbolcunun da sarı lacivertli formayı giymeye sıcak baktığı ve bonservis sorununun çözülmesini beklediği öğrenildi. Christoph Daum döneminde Ümit Milli Takım’ın yıldızlarını toplayarak ileriye yönelik yapılanmayı tercih eden yönetim, yine aynı strateji içinde gelecek vaadeden genç oyuncuları kadrosuna katmak istiyor. Öte yandan gözden çıkarılan Claudio Maldonado için bazı Anadolu kulüplerinin kiralık teklifi getirmeye hazırlandığı ortaya çıktı. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Yönetimi’nin öncelikli olarak bonservisi ile birlikte elden çıkarmayı planladığı Şilili oyuncunun yerine kaliteli bir yabancı alması an meselesi.

Öte yandan Tümer’in de kiralık gitmek istediği öğrenildi. Yıldız futbolcunun bu konuda yönetimden izin aldığı ve menajeri aracılığı ile yurt içi ve yurt dışından gelen teklifleri düşündüğü ileri sürüldü.
Referans URL