Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fener'den Uche bombası
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Transferde hareketli günler yaşamaya başlayan Fenerbahçe´de gündeme sürpriz bir isim geldi: Uche. Getafe forması giyen Uche´yi Aragones´in tavsiye ettiği öğrenildi.
O da Nijeryalı ama bu Uche başka Uche!
Nijeryalı Uche yıllarca taşıdığı Sarı-Lacivertli formayla adını efsaneler arasına sokmayı başarmıştı. Daha sonra Türk olup, ismini Deniz olarak değiştirdi. Hatta formasının arkasında bile Deniz yazıyordu ama tribünler ona Uche demekten vazgeçmedi. Şimdi Fenerbahçe’nin gündeminde bir Uche daha var. O da Nijeryalı ama bu Uche savunma oyuncusu değil, etkili bir forvet. İspanya’da Getafe için ter döken Uche’yi Aragones’in tavsiye ettiği öğrenildi. Ancak ortada şöyle bir gerçek var: Eğer Uche transfer edilirse, Güiza’ya yol görünecek.

Aurelio’suz transfer haberi olur mu!
Gittiği günden bu yana Fenerbahçe’nin gündeminden düşmeyen Aurelio bir kez daha sahnede! Yönetimin defalarca yalanlamasına rağmen İspanya’da yine, “Aurelio Fener’e mi dönüyor?” şeklinde haberler çıkmaya başladı. Aurelio da yaptığı açıklamayla ortalığı iyice kızıştırdı: “Burada çok mutluyum ama gelecek günler ne gösterir, bilinmez.” Kanarya’nın transfer atağı sadece yurt dışında değil Türkiye’de de ses getiriyor. Ankaragücü’nden Gökhan’ın işini bitiren Fener’in Bursalı Sercan için girişimleri hızlandırdığı, Sivaslı Mehmet Yıldız ve Musa için de nabız yokladığı bildirildi.

Özer işi çok zor, Orhan dünden razı
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ile birlikte Fenerbahçe’nin de gözdeleri arasında yer alan Ankarasporlu Özer için Başkent kulübünün yaptığı, “10 milyon Euro verseler de satmayız” açıklaması bu transferin ne kadar zor olduğunu gözler önüne serdi. Fener’in Başkent’teki bir başka hedefi Hacettepeli Orhan. Stoperde görev yapan Orhan Şam, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. formasını giymeye sıcak baktığını belirtip, topu kulübüne attı: “Fenerbahçe’de oynamayı kim istemez ki. Ancak benim 3 senelik daha kontratım var. Sezon başında Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. resmi teklif yapmıştı fakat kulübüm beni bırakmak istemedi. Son söz kulübümün.”
Bence alınsın çok hızlı bir oyuncu..
Referans URL