Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Podolski Köln'e doğru
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Köln sportif direktörü Michael Meier Podolski’nin Bayern’den ayrılması halinde büyük bir ihtimalle Köln’e geri döneceğini iddia etti.


[Resim: Podolski-Abschied-aus-M-nchen-kein-Thema_9fcd1ad772.jpg]




Alman Bild gazetesine açıklamalarda bulunan Meier, Lukas Podolski’nin Bayern’den ayrılmak istediğini ve eski kulübü Köln’e geri gelmek istediğini söyledi.

Hamburg , Tottenham, Marsilya ve Manchester City gibi pek çok Avrupa devinin peşinde koşturduğu futbolcuyu Bayern ocak ayında satmayı düşünmüyor.

2006 yılında Bayern’e 10 milyon avro karşılığı transfer olan futbolcu Klose ve Toni’nin oluşturduğu Bayern forvet hattında bir türlü kendisine yer bulamamış ancak Alman milli takımıyla çıktığı 60 maçta rakip fileleri 31 kez havalandırmayı başarmıştı.

Meier “Bayern’in onu ocak ayında satmayacağını biliyoruz. Ancak yazın büyük ihtimalle bizim takımımıza katılacak” diyerek Köln taraftarlarının bu transfere hazır olmasını istedi.

Ancak kulüp yöneticisi Claus Horstman ise Podolski’yi pek çok kulübün istediğini ancak kendilerinin onlarla yarışacak mali kapasiteye sahip olmadığını belirterek Meier’in açıklamalarıyla çelişen açıklamalarda bulundu.
Yazık etme kendine Podolski.
Referans URL