Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fener'e müjdeli haber!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Ocak için adı Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ile geçen Chelsea'nin Brezilyalı defans oyuncusu transferiyle ilgili konuştu.

[Resim: 115525.jpg]

Chelsea'den gitmem lazım!"

Alex yaptığı açıklamada kısa süre içerisnde Chelsea'den ayrılmak istediğini ifade etti.

Brezilyalı defans oyuncusu “Ocak'ta transfer olmanın iyi bir zamanlama olmadığını ben de biliyorum. Sezon ortası ve iyi bir zamanlama değil. Ama benim farklı şeyleri düşünmem lazım. Kendi çıkarlarımı düşünmem lazım. Ben sezon başlamadan önce de Chelsea'den ayrılmaya çalıştım ama Scolari geldiğinde beni bırakmak istemedi. Ben o gelmeden önce kulüp yönetimiyle konuşarak anlaşmıştım. Şimdi yeni transfer dönemi Ocak'ta açılıyor. Artık olması lazım. Buradan gitmem lazım" dedi.

Özellikle Türk basınında adı sürekli olarak Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ile geçen Brezilyalı, Chelsea Menajeri Scolari'ye daha fazla sorun çıkartmak niyetinde olmadığını ifade ederek, düzenli bir şekilde ilk 11'e geri dönmesi gerektiğini ve ancak bu sayede Brezilya Milli Takımı'ndaki yerini yeniden kazanabileceğini belirtti.

Alex açıklamalarının sonunda da, "Zor bir durumdayım. Ama Scolari ile bir sıkıntım olmadığını herkes bilsin. Elinde Terry ve Carvalho gibi iki muhteşem defans oyuncusu var. Onlarla da aram çok iyi. Ama artık benim de zamanım geldi" ifadelerini kullandı.
Fenerbahçeye gelse mükemmel olur
Keşke gelse bizim için süper olur ya...
Referans URL