Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: ''Ligin en iyi kadrosu bizde!''
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Fenerbahçe'nin başarılı orta saha oyuncusu Uğur Boral rakipleri 10 kişi kalmadan önce de oyunun tek hakiminin kendileri olduğunu belirtti. Ligin en kaliteli kadrosuna sahip olduklarını iddia eden genç oyuncu, "Şampiyonluğun en önemli adayı biziz" şeklimnde konuştu.

Fenerbahçe'nin başarılı orta saha oyuncusu Uğur Boral'ın Ajansspor tarafından derlenen açıklamaları şöyle :

"Bugün 11'e 11'ken de oyunun tek hakimi bizdik. Şut atan, orta yapan, pas veren, rakibe alan bırakmayan taraf bizdik. Hatta rakibin 10 kişi kalmasıyla sanırım konsantrasyonumuz da düştü rakip biraz daha iyi oynamaya başladı. Ben takım arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bugün hepsi çok iyi oynadılar ve önemli bir galibiyet aldık."

Şampiyonlar Ligi'nden de elendikten sonra artık tek hedefimiz lig. Kupada da yolumuza devam ediyoruz. 2. yarıya daha iyi gireceğiz. Bu yarıda yaptığımız hataları tekrarlamak istemiyoruz. Konya maçını da kazanıp devre arasına mutlu girmek istiyoruz. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. bu ligin en kaliteli kadrosuna sahip ve şampiyonluğun en önemli adayı biziz."

Uğur Boral Antalyaspor karşısında alınan 3 puanın büyük önem taşıdığına dikkati çekerek, "Yaptığımız hataların faturasını Avrupa'da ödedik. Aynı hataları ligde yapmak istemiyoruz. Bugün iyi oynayarak kazandık. Liderle aramızdaki puan farkı 2'ye indi. Şampiyonluğun en iddialı ekibi olduğumuzu göstermek istiyoruz" dedi.

Bu arada Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcularından Deivid de Souza, Dinamo Kiev yenilgisiyle Avrupa kupalarına veda edilmesi sonrası Antalyaspor galibiyetinin kendilerine ilaç gibi geldiğini söyledi.
doğru söze ne denir..
hiçbirşey denmezBig Grin
Bence cimbomda be...
Referans URL