Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Alman Yıldız Bayern`de Kaldı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: _41832958_schweinsteiger_getty300.jpg]


Avrupa'nın dev kulüplerinin transfer listesinde olan Alman Milli futbolcu Bastian Schweinsteiger'in, Bayern Münih'le olan mevcut sözleşmesini 2012 yazına kadar uzattığı açıklandı.

Başta Juventus, Real Madrid ve Inter olmak üzere birçok ünlü kulübün takibi altında olan 24 yaşındaki futbolcunun eski sözleşmesi sezon sonunda bitiyordu.

Bayern Münih kulübü başkanı Karl-Heinz Rummenigge, kulübün resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada, "Bastian Schweinsteiger gibi önemli bir oyuncuyla daha yeni sözleşme imzaladığımız için çok mutluyuz" dedi.

14 yaşından beri Bayern Münih kulübünün çatısı altında olan Alman Milli futbolcu, 2002 yılından itibaren görev almaya başladığı A takımda toplam 243 resmi maçta görev alıp 24 kez fileleri havalandırmıştı.

Münih temsilcisinde 4 Bundesliga, 4 Almanya Kupası ve 2 defa da Almanya Lig Kupası şampiyonluğu yaşayan Schweinsteiger, Almanya Milli takım formasını ise 62 defa terletmiş ve bir ortasaha futbolcusu için etkileyici bir performansla 17 kez gol sevinci yaşamıştı.

Başarılı ortasaha futbolcusu, içinde bulunduğumuz sezonda ise toplam 25 resmi maçın 23'ünde sahaya çıkıp teknik direktör Klinsmann'ın en güvendiği isimler arasında yer alırken, 4 gol kaydetmiş ve 2 sarı kart görmüştü.

15.12.2008 14:33:00
ben olsam R.madride giderdim o kulüpte oynamak her oyuncunun rüyası
Referans URL