Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hertha Berlin'de prim 20 bin avro
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
UEFA Kupası (B) Grubu'nda Galatasaray'ın rakibi olan Hertha BSC Berlin'in futbolcuları, turu geçmeleri durumunda kişi başına 20 bin Avro prim alacak.
Bild gazetesinde yer alan haberde, Hertha BSC Berlin'in takım kaptanı Arne Friedrich'in, diğer futbolcularla birlikte takımın menajeri Dieter Honess ile konuştuğu ve UEFA Kupası'nda gruptan çıkmaları durumunda kendilerine toplam 300 bin Avro prim verilmesini kararlaştırdıkları belirtildi.

Haberde, UEFA Kupası'nda ilk onbirde yer alacak oyuncuların kişi başına 20 bin Avro, maçlarda daha az görev alan oyuncuların daha az prim alacakları ifade edildi.

Galatasaray'ın Metalist Kharkiv karşısında aldığı 1-0'lık yenilginin de kötü bir sürpriz olarak değerlendirildiği haberde, Galatasaray'ın 3 Aralıkta Hertha BSC Berlin'e karşı yapacağı karşılaşmadan mutlaka puan alması gerektiği kaydedildi.

''Berliner Kurier'' gazetesi de Berlinlilerin, Galatasaray'ın UEFA Kupası'nda turu geçmesi ve Berlin'deki Olimpiyat Stadına rahat bir şekilde çıkması ümidini, Kharkiv'in futbolcusu Edmar'ın, maçın bitimine 9 dakika kala bir gol atarak yıktığını ifade etti.

Haberde ayrıca, Galatasaray'ın gruptan çıkmayı garantilemek için Hertha BSC Berlin'e karşı oynayacağı maçta en az bir puana ihtiyacı olduğu hatırlatıldı.



28.11.2008
Kaynak : AA
Referans URL